maandag 29 maart 2010

Is dit nu een pechdag of niet ??????

Ben vanmiddag, op mijn werk, door mijn knie heen gegaan.
Hij voelde al een week niet lekker en ik deed dan ook voorzichtig aan. Maar ja, iedere keer de trappen op van boven naar beneden (naaikamer) doet natuurlijk ook geen goed.
Strompelend ben ik mijn huisarts gaan bellen, gelukkig kan ik om half 6 nog langs komen. Het is altijd spitsuur op maandag.
De assistente rade me aan om de knie te koelen en te laten rusten tot die tijd. Nergens natuurlijk koelelementen op het werk, dus een natte theedoek in de kantine gehaald. Wat de kantine mensen niet weten is dat de theedoek wel spierwit was (welk wasmiddel zouden ze gebruiken ?) maar erg rook naar frikandel en andere vette hap. Op mijn werkplek heb ik zo proberen te werken.
Man lief nam zijn telefoon niet op, makkelijk hoor zo'n mobiel. Toen hij me terug belde is hij me meteen op komen halen, hij was gelukkig ergens in de buurt, en heeft me naar huis gebracht.

Weten jullie nog dat ik nog op 1 envelop uit Amerika zit te wachten. Nou ik weet ondertussen waarom het zo lang heeft geduurd.

Dit zijn mijn 7 yards Blush stoffen.


Ik vind ze erg mooi. Maar het volgende vind ik niet zo mooi.
Mijn envelop is onderschept door de douane, eens moet de eerste keer zijn. En dit is de rekening.


Balen, maar niets aan te doen.

Even nog wat positiefs...........De hexagonnen gaan fantastisch. wat een uitvinding die lijmpen. Hier het resultaat van 2 uurtjes plakken en knippen. 60 hexagonnen.

3 opmerkingen:

 1. strekte met je knie. Je lapjes zijn erg mooi.
  Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap met je knie!

  De hexagonnen zien er leuk uit, heerlijk die vrolijke kleurtjes!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen