dinsdag 9 februari 2010

Opgeruimd staat netjes !!!!!!!

Ik zit vol met energie, ben bang dat ik niet kan slapen vannacht. Zo druk bezig geweest de afgelopen dagen.
In het weekeinde zijn we met de bulldozer door het huis gegaan. Spullen neergezet in de kamers waar ze uitgezocht en opgeruimd moeten worden. We hebben weer echte overlopen en een gang.....wauw, zoveel rommel lag er. 

Ik heb een van de kippenquilt kussens doorgepit en met de tweede ben ik bezig, werkt fijn zo'n quilt frame. Het doorpitten met perle 8 gaat ook goed.


Vandaag begonnen om mijn werkhok op te ruimen. Je kent het wel, je legt iedere keer weer iets neer maar niets komt op z'n vaste plek te liggen. Dit keer alles wat ik vaak gebruik op grijphoogte geplaatst. Waar ik graag naar kijk op ooghoogte gezet en vooral veel oude boeken in dozen gedaan en weg ermee. Er moeten nog een paar schroeven in de muur om mijn quiltmallen en ringen aan te hangen en graag heb ik nog een prikbord. Zal een kleintje worden want grot is mijn werkhok niet maar wel praktisch. In  mijn bureau stoel draai ik me van de ene tafel naar de andere.
Ben tijdens het opruimen van mijn hok nog een groot aantal flanellen meters tegen gekomen. Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet, waarschijnlijk op het einde van het jaar rond de kerst gaan gebruiken. De grote la met stoffen ook eens leeggehaald en de stofjes weer netjes opgevouwen.Deze accu quilt go heb ik voor mijn verjaardag in december gekregen. Je haalt de stof met een mal door een pers en voilà...........vierkantjes en driehoeken gesneden zonder ezelsoren.Aan het uitzoeken van het DMC garen ben ik nog niet begonnen, morgen is er weer een dag.


Fijne avond nog!
Groetjes Saskia.

1 opmerking:

  1. Wow! Sounds like you had a major make-over in your sewing/crafting room. It is so nice to have everything back in its place, and glad you found the energy and time to do so.

    Happy Stitching!
    Rita

    BeantwoordenVerwijderen