zaterdag 3 april 2010

Van alles wat.

Onze oudste dochter Doortje is deze ochtend de hele tijd op de manege geweest om haar paarden angst te overwinnen. Ze zit al een tijd op paardrijden maar durft bepaalde dingen niet te doen. Vandaar dat ze de hele ochtend rond mocht kijken. Het heeft gewerkt, ze zag dat hele kleine kindjes zelf al bepaalde dingen kunnen en durven. Dus......... ze moet dat toch ook kunnen.
Kijk haar hier heeeeeeeel trots op Jalfa rijden en ze durft het paard te sporen.Mijn zus is vandaag aan komen treinen, ze blijft het hele weekeinde. Of we niet een hoesje voor haar I-phone kunnen maken? (ze heeft er zelf een proberen te maken maar die ziet er echt niet uit).
Natuurlijk kan dat. Ze heeft een lapje leer bij zich en de rest heeft ze uit mijn collectie gevist. Nee, ik zal niet aan je dure stofjes komen!!!!!! (gelukkig)

Eerst het lapje leer op maat snijden, dan een stoffen voering er in plakken, gaatjes prikken met een priem, festonsteek leren en een beetje pimpen. Ik vind dat ze het lang niet slecht heeft gedaan.
Ze wil er morgen nog een gaan maken. HELP.......daar gaat mijn collectie.
Op de foto staat mijn jongste dochter Sara die een beetje met tegenzin een broodje aan het eten is.

De hexjes gaan goed. Er zitten er al een aantal aan elkaar maar ik moet er nog veel meer.
Wat het gaat worden? Ik heb nog geen idee, dat zie ik al werkende wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten