zaterdag 5 juni 2010

Sara's kinderfeestje en meer.

Wat een dag, wat een dag, of eigenlijk wat een week.
Van knutselen komt bijna niets terecht. Mijn hexenquilt heeft weer een extra baan erbij maar dat was het dan wel.

Deze week werd ik zo'n beetje geleefd door de kinderen, vergaderingen en inkopen.

Donderdag vierde de leerkracht van Doortje zijn verjaardagsfeest, als klassenouder zijnde zorg je er dan voor dat de kinderen een leuk cadeau overhandigen. Eerst brainstormen met de kinderen en uit hun ideeën voortborduren.


Het moest een Mercedes bus worden. De kinderen allemaal een raampje in laten kleuren met een foto van hen zelf.
   


Meneer Tom-Tom achter het stuur en cadeautjes in de bus. Hier het resultaat.Donderdag was het De Sportolympiade, alle scholen in Best strijden dan tegen elkaar om de beker. Ontzettend veel kinderen op een immens terrein die allerlei sporten beoefenen. Ze konden zich van te voren opgeven voor een sport maar het mocht niet een sport zijn die ze zelf uitoefende. Het was een erg leuke, spannende en warme dag. Onze school kreeg de prijs voor het mooiste spandoek. JIPPIE. 

Vandaag vierde Sara dan eindelijk haar kinderfeestje, ze twijfelde heel lang of ze het überhaupt wel wilde vieren vandaar.
Erwin en ik zijn dat blij dat het weer achter de rug is. We hadden prachtig weer maar het enige dat ze konden doen was toch wel verkoeling zoeken in het opgezette zwembad. We hadden veel spelletjes  uitgedacht maar hier kwam niet echt iets van...te warm voor de kinderen om echt iets te doen. Het was hier tenslotte 28 graden. 
Hier een foto met alle meiden en de tassen die ik voor ze maakte. Onze tuin leek tegen de avond wel een zwembad, het echte bad was half leeg en overal waterballonnen en ander waterspeelgoed, lol hebben ze wel gehad. De BBQ aan en hamburgers gemaakt. Om 7 uur vertrokken de dames heeeeeeeeeeel schoon weer naar hun eigen huis. Eindelijk hebben onze oren rust.

Ik weet wel wat ik morgen heel graag wil gaan doen. 

HELEMAAL NIETS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten